Oddstips inför Inter-Rapid Wien | Europa League 21/2-19

18/02/19

Rapid Wien laget från Österrike gjorde en riktigt bra första match mot Inter. Man föll med matchens enda mål och har ett bra utgångsläge när man reser till San Siro och Milano för att spela returmatchen mot Inter. Rapid kan mycket väl ställa till det för ett mycket mer namnkunnigt Inter. Inter i sin tur fick med sig en seger i Wien och behöver egentligen bara bevaka detta men vill såklart visa upp sig för sina hemmafans och vinna matchen med ett par eller tre mål. Vi får se vad vi bjuds påför match helt enkelt.

Bäst odds Inter – Rapid Wien

Speltips på Rapid Wien – Inter

Rapid Wien kommer till ett fullsatt San Siro där publiken blir ännu en motståndare för laget från Österrike. Dock är det inspirerande att kliva in på en arena som San Siro med detta trycket på läktaren. Rapid har goda förutsättningar till att kunna göra något riktigt stort här. Dock kommer hemmalaget att stå på andra sidan redo att visa sin fanatiska hemmapublik vad de vill se, nämligen mål och avancemang i Europa League. Med en ledning på 1-0 i ryggen så bör Inter klara av den uppgift de nu ställs inför och normalt sett så vinner Inter 9 av 10 hemmamatcher mot Rapid Wien. Men tänk då om denna match är den 10:e, så spänningen lever i allra högsta grad kring denna, för de båda lagen så viktiga match om att få lov att fortsätta äventyret i Europacupspel. Olidligt spännande.

Det blir tufft för Rapid Wien att göra motstånd mot Inter på San Siro

Oddstips på hemmalaget Inter

Man är förstås väldigt nöjd med att ha fått med sig en vinst från Wien i bortamötet. Dock är det endast ett mål som skiljer lagen åt och allt kan hända om man inte är fokuserad. Men med spelare som Radja Naingolan och Mauro Icardi så känns det ganska tryggt och dessutom hemmaplan inför sina trogna supportrar då är Inter svårslagna och ska vara favoriter. Man går också bra i Serie A där man för närvarande parkerar på en tredje plats. Man har börjat få ordning på spelet och målskyttet. Man vill självklart också se till så att ¨man spelar vidare ute i Europa genom att säkra sin plats hemma på San Siro mot Rapid Wien. Med detta läget så vill man satsa både på Serie A och Europa League.

Betta på bortalaget Rapid Wien

I Rapid Wiens läger ser man med tillförsikt fram emot att få komma till San Siro och ställa till med sensation. Man kommer att göra vad man kan för att välta omkull Inter och deras fortsatta äventyr i Europa League. Man har ett bra utgångsläge och för att få till en förlängning krävs det endast att man håller nollan och vinner med 1-0. Då ligaspelet går sådär så är detta Rapids chans att vara kvar i europaspelet och den vill man definitivt ta vara på. man ligger just nu på en 8 :e plats i ligaspelet och går lite ojämnt där. Så med detta i vetskap så kommer vi garanterat att få se ett laddat Rapid Wien gå ut på San Siro för att försöka sig på en bragd som i så fall kommer att ge eko i hela Europa. Upp till kamp!