Bettingtips och höga odds Colombia – Paraguay Copa America

22/06/19
Gruppspelet i årets Copa America har nu nått fram till sin sista omgång. I grupp B ställs Colombia mot Paraguay i den ena av de två matcherna. Colombia har inlett turneringen på ett mycket övertygande sätt. I sin första match slog de nämligen Argentina med 2-0 för att därefter besegra Qatar med 1-0. Två vinster, tre gjorda mål och inte ett enda insläppt hittills för Colombia alltså. Med detta leder de gruppen på 6 poäng och är redan klara gruppsegrare.
Paraguay har i sin tur inlett Copa America med två oavgjorda matcher. I sin första match ställdes man mot Qatar och spelade 2-2. I matchen därefter stod Argentina för motståndet i en match som slutade 1-1. Paraguay ligger på så sätt på andraplats i gruppen med 2 poäng.

Hur slutar matchen?

Detta är en match som troligtvis är den svåraste att spela på hittills i turneringen. Skälet till detta är att Colombia redan efter två omgångar är klara gruppvinnare. Det är sin tur något som försvårar saker och ting när det kommer till att tippa rätt resultat på matchen. För det första är det nämligen oklart vilket lag Colombia kommer att spela med. Deras startelva är vanligtvis betydligt mer namnkunnig än vad Paraguays är men nu kan det mycket väl bli så att Colombias förbundskapten Carlos Queiroz väljer att vila flera spelare. Väljer han att bänka spelare som t.ex. Falcao, Rodriguez och Cuadrado blir Colombia betydligt försvagade. Trots att Colombia vanligtvis hade varit solklar favorit till att ta hem denna match är det därför oklart om de verkligen kommer att vara det den här gången eller inte.
Samtidigt måste Paraguay gå för vinst för att kunna vara säkra på avancemang. Det lär resultera i att de kommer att vara betydligt mer taggade i matchen vilket också det kan spela en avgörande roll för resultatet. Följande är oddsen hos tre olika spelbolag när det kommer till matchens utgång:
* Vinst för Colombia: 2.60
* Oavgjort: 3.15
* Vinst för Paraguay: 2.75
* Vinst för Colombia: 2.60
* Oavgjort: 3.15
* Vinst för Paraguay: 2.75

Gör båda lagen mål?

Det känns som att det helt klart finns en chans för att båda lagen gör mål i matchen. Colombia har inget att spela för och kan mycket väl vila flera nyckelspelare samtidigt som Paraguay måste anfalla och kommer därför att öppna upp sig bakåt. Följande är oddsen hos tre olika spelbolag på att båda lagen kommer göra mål i matchen:
Båda lagen gör mål:
* Ja: 1.75
* Nej: 2.04
Båda lagen gör mål:
* Ja: 1.75
* Nej: 2.04
Båda lagen gör mål:
* Ja: 1.76
* Nej: 1.95

Kommer några av Colombias stjärnor att hitta nätet?

Tre av Colombias största stjärnor är Radamel Falcao, James Rodriguez och Juan Cuadrado. Vanligtvis hade chansen varit stor för att någon av dem skulle hitta målet i en match som denna. Men hur ser det ut nu när det inte är säkert att dem kommer att få börja från start? Hos ComeOn är oddset för att Falcao kommer att göra mål 2.30. För Rodriguez är det 3.00 och för Cuadrado 5.00. Legolas.bet har istället 2.62 i odds för att Falcao blir målskytt, 3.40 för att Rodriguez blir det och 5.80 på att Cuadrado hittar nätet. Att lägga ett spel på någon av dessa spelare som målskyttar skulle därför kunna vara en bra idé.
Kom också ihåg att ni kan streama matchen live hos Unibet och Mr Green. I övrigt önskar jag er lycka till och hoppas att ni uppnår stora vinster!