Bettingtips med höga odds Chile – Uruguay Copa America

22/06/19

Denna kampanj är inte längre tillgänglig och eventuella erbjudanden i texten går inte längre att ta del av eftersom att de inte är giltiga längre.

Chile och Uruguay gör upp om förstaplatsen i grupp C på klassiska Maracana Stadion i Rio de Janerio. Det är två formstarka lag som hitills inte förlorat i turneringen. I en av gruppspelets hetare matcher lär vi få se två lag som vill gå för segern. Håll ett extra öga på Eduardo Vargas i Chile som gjorde två mål mot Japan. Och självklart ska fokus också läggas på Urugays anfallsduo av yttersta världsklass; Edison Cavani och Luis Suarez.

 
 
 
 

Oddsanalys Chile – Sverige

Inför Copa America trodde nog de flesta att Uruguay skulle ha sex poäng inför den den avgörande matchen mot Chile. Det började också bra med en 4-0-seger mot Ecuador. 4-0 var också siffrorna som Chile lyckades vinna med i sin premiär mot Japan. De stora siffrorna kom något överraskande men Chile stod för en strålande insats och var givetvis värda de tre poängen.
 
Efter sin inledande storseger var det dags för Japan för Uruguay och det blev inte en rolig afton för den första VM-vinnaren. Visserligen hämtade man upp underläge två gånger men slutresultatet 2-2 gör att det istället är Chile som vid seger mot Ecuador är gruppetta inför avslutningen, och därför är det Uruguay som behöver vinna den tuffa matchen.
 
Med tanke på Chiles formidabla inledning blir det en svår nöt att knäcka för Uruguay som tog sig till kvartsfinal i VM i Ryssland förra sommaren. Nu talar det mesta för att laget kommer att spela slutspel även detta mästerskap men det kan mycket väl bli som grupptvåa. Att det blir en jämn match mellan två intressanta lag är något vi tror på och därför spelas oavgjort hos Unibet.
 
Målen har knappast lyst med sin frånvaro för de båda lagen. Uruguay har gjort sex mål på sina två inledande matcher medan Chile svarade för fyra mål i sin första match. Med de förutsättningarna tyder det mesta på att det kan bli en målrik tillställning återigen. Visst finns det otroliga försvar men de offensiva stjärnorna är för starka. Därför tror vi att det kommer att bli över 2,5 mål i matchen och när vi mer än dubblar vår insats hos Betsson är det givet att vi vänder oss dit.
 

Vi fortsätter med målspelen. Luis Suarez har hittat nätet i båda inledande matcherna. Mot Ecuador i premiären gjorde han 3-0-målet minuten innan halvtid och mot Japan var det från straffpunkten som anfallsstjärnan smällde dit bollen, när laget låg under med 1-0. Dessutom gjorde anfallen mål mot Panama i genrepet inför turneringen.

Trots att Barcelonas säsongsavslutning inte var den bästa har Suarez haft en bra säsong och den fina formen har fortsatt under Copa America. Därför känns det inte osannolikt att Suarez hittar nätet för fjärde landskampen i rad och målskyttsodds finns det alltid bra att hämta hos LeoVegas.

 
Vargas gjorde två mål i premiären i Sao Paolo för sitt Chile och det finns ytterligare anfallsvapen i det chilenska laget. Alexis Sanchez har haft en usel säsong i United men kan kanske komma igång med landslaget?! I övrigt finns Vidal också tillgänglig i det chilenska laget som kan hota med distansskott utifrån. I Uruguay är Suarez och Cavani givna anfallshot som garanterat kan hitta nätet. Att båda lagen gör mål i matchen är något vi tror på och vi vänder oss till Snabbare för att hitta de bästa oddsen just nu på det spelet.