Bettingtips och odds Chile – Peru Semifinal Copa America 4 Juli

03/07/19

Det är dags för semifinaler i Copa America och i skuggan av värdlandet Brasilien och Argentina ska Peru och Chile spela om en finalplats. Chile är regerande mästare två gånger på raken och jagar sin tredje guldmedalj medan Peru är lite av en uppstickare i turneringen. Båda lagen var tippade att åka ut i respektive kvartsfinal, men lyckades ändå ta sig vidare på straffar efter två mållösa matcher under fulltid. Det är upplagt för en rejäl match där Chile får anses vara favorit, dock har det varit en extremt svårtippad turnering.

 

Bettingtips med högst odds Chile – Peru

 

Analys av bettingtipsen inför Chile – Peru

Copa America går nu in i en ny fas och vi har redan sett fyra tuffa kvartsfinaler. I potten är en finalplats och lagen kommer att ge allt. Vi förväntar oss en laddad match på Arena do Grêmio i Porto Alegre, som förmodligen kommer likna mönstret i kvartsfinalerna där tre av fyra matcher slutade 0-0. Peru parkerar bussen och försöker ta matchen mot straffar, dock orkar de inte hålla stängt i 120 minuter till och Chiles avgörande kommer till slut i förlängningen. Spelas till 9,50 på bet365.

 

Chile är det lag som innehar Copa America-bältet och som får anses vara favorit. I de två tidigare finalerna har Argentina stått som motståndare på andra sidan och det är upplagt för att de båda lagen kan få mötas i en tredje final i rad. I kvartsfinalen mot Colombia var Chile nederlagstippat men lyckades ändå vinna bollinnehav, skott och hörnor såväl som matchen till slut. Det är ett lag som bör vinna matchen men kanske får svårt att få hål på Perus försvar. Vi spelar på Chile med asian handicap -0.25 till 1.69 på Betsson, fall i fall det blir för svårt att forcera Perus försvarsmur. Vi lägger även till att Chile kommer skramla ihop över 6,5 hörnor i sin jakt på mål, vilket spelas till 2,80 på William Hill.

 

Peru är ett lag som till slut lyckades ta sig vidare från gruppspelet som en av de bästa treorna. I gruppen åkte de exempelvis på 5-0 mot Brasilien i gruppspelet och spelet har inte varit någon höjdare att se på. Mot Uruguay hade inte Peru ett enda skott på mål och Uruguay fick 3 mål dortdömda. Laget lyckades även dra på sig 22 frisparkar i matchen och laget vet hur man dödar tempot när det behövs. Den defensiva spelstilen kommer att rendera i en hel del kort och vi spelar på att Peru får flest kort till 1,78 på unibet.

 

Denna semifinal kommer att bli en av de jämnaste av alla matcher i turneringen. Vinnaren i matchen kommer att ställas mot Brasilien eller Argentina i final,  vilket kommer att bli en riktigt häftig Copa America-final. Det kommer att bli intressant att se om Perus försvarsspel håller en match till eller om Chile ska få chansen att skriva historia och få chansen att få försvara sin titel för tredje gången i rad. Något inget annat lag har mäktat med sedan Argentina 1945, 1946 och 1947.