Bettingtips med free bet inför Färjestad – Leksand

09/10/19

Förra säsongen vann Färjestad 20 matcher på hemmaisen och hittills i år har man vunnit tre av fyra spelade matcher. Det är en ganska stabil borg som står i Karlstad och det är inte så många som rubbar den ordentligt. Riktigt bra hemmaspel gör också att man blir stabil i spelet och känner sig säker. Färjestad är ett lag som är riktigt bra, men som inte fått till det de senaste säsongerna för att vara med i den täta toppstriden.

Gratis spel inför Färjestad – Leksand

Gratis spel inför Färjestad - Leksand

18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Du kan testa våra bettingtips inför Färjestad – Leksand gratis på Betfairs spelbörs!

Leksand har börjat säsongen bra men tappat i tabellen. Vi tycker att det har varit riktigt bra spel från Leksand inledningsvis och man har imponerat med både backspel och forechecking. Dagens position i tabellen känns lite orättvis men det svänger snabbt då tabellen är tät och det inte tillåts några större misstag. Då tappar man ganska fort placeringar. Allt gick bra fram till matchen mot Rögle då man tappade fokus i slutet av matchen. Det var den matchens utgång och de kommande två som satt käppar i hjulen för Leksand. Resultatet blir ändå att av tre spelade matcher borta har man förlorat alla. Visst, det går att vända matcher och det har Leksand visat att man kan göra, men det räknar vi inte med. Dock bra presterat. Får Leksand ihop spelet kan det bli en spännande match i Karlstad. Man får titta ända tillbaka till 2013 för att hitta en match mellan dessa lag som Leksand vunnit på bortaplan mot Färjestad.

Oddsboost inför Färjestad – Leksand

18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Är du sugen på att lägga ett vinnarspel inför Färjestad – Leksand? Du kan isånnafall placera ett spel för 50 kr på laget du tror korar segern till förhöjda odds hos 888Sport. En vinst för Färjestad skulle innebära 400 kr i vinst med en insats på 50 kr, medan en vinst för Leksand skulle innebära en vinst på hela 1700 kr. Detta erbjudande är helt omsättningsfritt vilket innebär att du kan ta ut pengarna direkt om ditt spel går hem.

Kan Leksand komma ur sin formsvacka och slå Färjestad på hemmais?

Leksand är inte dåliga på något sätt. Dem kommer bita ifrån ordentligt och som vi sagt tidigare är tabelläget för Leksand faktiskt lite orättvist. Dom har visat ett riktigt bra spel inledningsvis. Ett bet på oavgjort kan vara intressant i denna match.Vi hittar det hos Bethard till oddset 5,65.
Paf har odds för vinnare på Färjestad med högt spelvärde. Kanske hör du till de som tror och känner att Leksand även denna gång kommer gå bet på bortaplan (precis som vi). I så fall är det en vinst för Färjestad det handlar om och du kan få det till oddset 1,60 hos Paf.
För Leksands del handlar det om att göra grovjobbet i den här ligan. Slita och kämpa. Inte vila och vara glada över att man är tillbaka i högstaligan. I de första fem matcherna gjorde man ett hästjobb vilket gav utdelning. Frågan är hur länge man kan göra det. Kan man chocka Färjestad som förväntar sig en enkel vinst? Leksand behöver dessa tre poäng i sitt nuvarande tabelläge. Tror du att Leksand kan ryta ifrån och plocka poäng i Karlstad hittar du oddset 4,80 hos Betsson för Leksand som vinnare.
Backspelet har varit riktigt bra i några av Leksands matcher och det måste man ta fram igen till denna match. Forechecking har ofta legat på topp. Tänk ifall de kan gå ur period ett med övertag. -Inte helt omöjligt! Såklart ett högriskodds men tror du på 0-1 i första perioden korrekt resultat får du 7,00 hos Unibet. Alternativt i första perioden en halvgardering och pengarna tillbaka vid oavgjort, det vill säga X2 till oddset 2,63. Även det hos Unibet.
Vi vet ju även att Leksand har en unik supporterklubb som kommer ta sig till Färjestad. Det handlar såklart om Superstars som samlar ihop sina resurser och kommer att ge bortalaget en riktig match. Ofta kan detta innebära en extra spelare på plan och det behövs vid detta tillfälle. Leksand vill också tydligt slippa fler förluster och hamna i den jobbiga svackan där tvivel och funderingar härskar. Man har börjat bra, kanske plockar man ihop spelet och åker hem med en vinst från Karlstad. Det vore på tiden!!