Oddstips Luleå – Växjö | SHL 14/3 2019

14/03/19

En spännande match att vänta är den mellan Luleå – Växjö även om hemmalaget ser ut att ha ett överläge inför matchen. Båda lagen har spelat otroligt bra på senare tid och den första förlusten hemma på länge för Växjö var när laget mötte Luleå senast. Allt talar för att Luleå står som segrare och vi får en hemmavinst. Bortalaget kan dock komma att slå till i slutet på grundserien och göra något storartat.

Det är helt klart en match att hålla ögonen på lite extra och det är mer än bara en vinst i matchen. Luleå har samlat på sig många poäng och kan vara nära ett rekord. Växjö brukar vara starka i slutspelet och kan mycket väl tänkas göra en uppryckning även innan slutspelet!

Betsson logotyp

Lägg ditt odds på Luleå-Växjö hos Betsson!

Bra spelmöjligheter på en rolig match

Det finns många möjligheter att spela på matchen för den som vill ta del av spänningen lite extra. En vanlig 1X2 är en bra början och för den som vill spela lite mer går det att spela på mål i tom bur och mål i powerplay. Svårtippade och roliga spel som verkligen kan ge något extra till matchen.

En variant med spel på vinnare i övertid går att hitta och det kan vara svårt att sia om vem som klarar pressen efter ordinarie tid. Förutom dessa finns det många fler spelvarianter ute på bettingsidorna.

Nordicbet har odds där Luleå är den troliga vinnaren och sedan ligger Växjö tätt bakom något högre odds. Få spelare tror att det kommer att bli oavgjort i matchen. Liknande odds hittar vi hos Betsson där spelare tror väldigt lika om resultat. Hos Betsson går det att hitta många spelmöjligheter med spännande och roliga odds.

Betfair promotion logo

Placera ditt odds på SHL-matchen hos Betfair!

Vi tror Luleå vinner mötet mot Växjö

Luleå är ett lag som har visat en stark form hela säsongen och laget är troligtvis hungriga på en seger på slutet av grundserien. Växjö har visat en otrolig form på hemmaplan, men även här lyckades Luleå knäcka deras segersvit. Det kommer säkerligen att bli en tuff match mellan två lag som vill få till det innan slutspelet. Mycket talar för att Växjö kommer att lägga på en växel till inför slutspelet med mål att göra om förra årets bravad. Frågan är om den växeln håller för Luleå, som har haft en helt otrolig säsong.

Växjö hade otur med en skadad Joel Persson som inte kommer att vara tillbaka på isen förrän tidigast under slutspelet. Han hade lite otur under ett träningspass när skridskon fastnade, men allt tyder på att han kommer att vara tillbaka inom kort.

MrGreen logo

Oddsa på matchen hos Mr Green.