Odds -och Speltips Färjestad – Djurgården | SHL 14/3 2019

14/03/19

Inför den sista matchen i SHL:s grundserie väntar en fullsatt läktare i matchen mellan Färjestad och Djurgården. Helt klart är att Färjestad har kopplat greppet om en av topplaceringarna i serien. Den sista matchen avgör om det är Färjestad eller Luleå som kommer att toppa tabellen.

Hemmalaget mötte Luleå, då på hemmaplan, och lyckades slå bortalaget med 3-0. Målburen vaktade Markus Svensson genom att storspela och hålla nollan. Inget av de 24 skotten som Luleå satte mot målet släpptes förbi.

Färjestad har lyckats med bedriften att ta hela 100 poäng och de vill nog lägga tre till på listan. Inför den sista omgången ligger Djurgården på fjärdeplats och är färdiga för slutspelet. Två lag som är bra på at få till avslut är att vänta i Löfbergs Lila Arena.

Odds Färjestad – Djurgården

För den som vill spela på matchen finns många roliga varianter att spela på spelsidorna. Bettingsidorna har odds som talar för att Färjestad står som vinnare när det kommer till att spela på vilket lag som vinner. NordicBet och Betsson har väldigt lika odds för det traditionella 1X2 spelet och det lag som har lägst odds är Färjestad. Andra spelvarianter är exempelvis att spela på hur många mål hemmalag respektive bortalag gör och få tror att Färjestad kommer att göra mer än tre mål i matchen. Spelare som har låga odds när det kommer till att göra mål är Djurgårdens Emil Bernström och Färjestads Michael Lindqvist. Djurgården har de senaste matcherna haft backen Sebastian Strandberg som har levererat poäng i de flesta matcher och är en av favoriterna att spela på av de spelare som gör poäng

Lägg ditt odds på årets Oscar hos Betsson
Lägg ditt odds på Färjestad – Djurgården här!

 

Inför matchen

Det är en fullsatt arena som står redo att se matchen mellan Färjestad och Djurgården. Hemmalaget ser redan starkare ut än bortalaget och mycket talar för en hemmavinst. Hemmapubliken kommer helt klart att göra lite extra för att ge Färjestad extra stöd för att ta hem segern.

Djurgården har ändå visat att de vill vara med och slåss om tre poäng i varje match. Laget kommer även dem från en seger på hemmaplan senast. En hård kamp mellan lagen är att vänta och Djurgården kommer att kämpa för att slå formstarka Färjestad.

Speltips Färjestad – Djurgården

Djurgården har haft lite otur de senaste matcherna och två av deras spelare har skadat sig. Backen Olle Alsing skadade sig i en match efter en cross checking och har sedan dess inte varit redo för spel. I dagsläget är det oklart när han kan vara färdig för spel igen och det ser ut som att han kommer att missa delar av eller hela slutspelet. Laget fick också en skadedrabbad forward, Jonathan Davidsson som visserligen var med och spelade mot Frölunda senaste matchen, men blev tvungen att avbryta.

Läget för Färjestad är helt annorlunda och de står redo utan spelare som skadat sig nyligen.

Nordicbet blue
Betta på Färjestad – Djurgården hos Nordicbet!