Oddstips Djurgården-Frölunda | SHL 2019

11/03/19

Två omgångar återstår i SHL och det är Djurgården som tar emot Frölunda hemma i Stockholm tisdagen den 12:e mars. Frölunda ligger högst i tabellen då man redan har tredjeplatsen klar inför slutspelet, medan DIF hockey siktar på att hålla Växjö och Skellefteå bakom sig för att bli det sista seedade laget i slutspelet som fjärdeplatsen innebär. Hemmalaget är favoriter enligt oddsen och en rak hemmaseger inklusive förlängning och straffar hittas till 1,70 hos Unibet.

betsafeOddsa på Djurgårdsvinst i kväll!Regler och Villkor

Oddsa på Djurgården – Frölunda

Det finns flertalet intressanta marknader att spela på inför matchen mellan Djurgården och Frölunda. Ett tips är att spela på vinnare under ordinarie tid om du inte tror att det blir oavgjort. Hos Unibet skiljer sig oddsen på de olika spelen rätt rejält. Till exempel ger seger för Djurgården 1,70 och Frölunda 2,18 inklusive förlängning och straffar. Däremot höjs oddsen till 2,20 respektive 2,95 när du istället lägger till att det endast är ordinarie tid som räknas.
Hos Bethard finns det också roliga spel. Du kan spela på första spelare att göra mål. Kanske Brodin från DIF eller Fagemo i Frölunda är bra alternativ? Spelen finns till oddset 2,50 hos Betsson. Andra intressanta marknader inför matchen är båda lagen att göra minst två mål (Ja 1,76 & Nej 1,95 hos Bethard) eller en vinnare av en viss period.

Speltips Djurgården – Frölunda

Vi tror att Djurgården kommer att vinna matchen under ordinarie matchtid. Det spelas till 2,15 hos Bethard. Frölunda har inget att spela för medan Djurgården vill hålla i sin fjärdeplats. Motivation slår klass brukar man säga och det applicerar vi inför matchen. För DIF blir det som vanligt Daniel Brodin och Emil Bernström som ska göra det framåt för hemmalaget. Toppduon har tillsammans svarat för 42 mål och Unibet har valt att lägga samma odds på båda spelarna som målskytt. Oberoende av om du spelar Bernström eller Brodin kan du göra det till 2,80 hos Unibet.
Lägg en slant på att SHL:s poängkung Ryan Lasch stänker dit en poäng under matchen. Det finns att spela på till oddset 1,45 hos Betsson.  Amerikanen leder poängligan i SHL med hela 49 poäng på 45 matcher. Det är åtta fler än tvåan!

betssonGrymma odds på SHLRegler och Villkor

Djurgården kniper segern

När slutspelet nu närmar sig med stormsteg har DIF vissa problem med formen. Visst krossade laget Mora senast med 7-1 men det ska tilläggas att Mora är nästjumbo i tabellen. Tar vi de fyra matcherna innan 7-1-krossen visar DIF upp tre förluster och alla motståndare som ligger bakom DIF i tabellen (förutom Luleå). Nu gäller det för hemmalaget att försöka få full pott på de avslutade två matcherna då jagande Växjö ligger på samma poäng medan Skellefteå endast är två poäng bakom. Håll ett öga på poängtrion Jakob Lilja, Emil Bernström och Daniel Brodin som ligger högst upp i såväl interna skytte- som poängligan.
Frölunda SHL

 Frölunda förlorar mot hjältarna från Stockholm

Frölunda går för guldet men så mycket att spela för i grundserien har laget inte längre med tanke på att man inte kan nå toppduon Luleå och Färjestad och inte heller kan släppa förbi sig Djurgården åtta poäng bakom. Därför är frågan hur motiverade laget egentligen är inför de två avslutade matcherna. Det finns läge att lufta spelare och vila stjärnor inför slutspelet. Frölunda är enligt Bethard favoriter att vinna slutspelet efter Färjestad och Lulelå till oddset 6,00.

betsafeOddsa på SHL-matchen mellan Djurgården och Frölunda här!Regler och Villkor